خواص گوشت قرقاول

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره غیر فعال
 

ميزان پروتئين موجود در گوشت قرقاول در مقايسه با گوشت ساير پرندگان 5 تا 15 درصد بيشتر است و انواع اسيد آمينه ي ضروري در آن به وفور يافت مي ‌شود...

 به همين دليل است که در اغلب نقاط دنيا پزشکان براي بيماري‌ هايي چون ضعف اعصاب، ناراحتي‌ هاي رواني و بي‌ خوابي مصرف اين گوشت را توصيه مي ‌کننداين گوشت به دليل چربي و کلسترول بسيار پايين از بروز بيماري‌ هاي قلبي ـ عروقي پيشگيري کرده و به دليل غني بودن از پتاسيم، مصرف به اندازه‌ ي آن براي افراد با فشار خون بالا مانعي ندارد.گوشت قرقاول مي ‌تواند نياز بدن به فسفر، منيزيم، آهن و گوگرد را تامين کند و به تقويت حافظه و قواي جنسي بيفزايد و ضعف عمومي بدن را هم برطرف سازد..در هر صد گرم گوشت قرقاول 5/30 گرم آلبومين، 6/1 گرم چربي و حدود 2 تا 5/1 گرم مواد معدني وجود دارد. وجود مقدار زيادي از مواد معدني در گوشت قرقاول نشان دهنده ي ارزش حياتي آن است.املاح معدني موجود در گوشت قرقاول به خوبي جذب بدن مي شود و به همين جهت در اين زمينه مواد مورد نياز بدن را در دسترس سلول قرار مي دهد.گوشت قرقاول براي همه ي افراد اعم از کودک و سالمند، غذايي سالم و سلامت بخش است گوشت قرقاول کمتر توليد اسيد اوريک مي کند، فعاليت کليه را افزون مي سازد و به دفع سموم بدن ياري فراوان مي رساند. با توجه به اين ويژگي ها براي همه ي افراد و در مورد همه ي بيماري ها، غذايي خوب و موثر است.

تماس

تلفن: 09357257074
ایمیل: info@qarqavolejoybar.ir

ساعات کاری

همه روزه
9:00 صبح تا 5:30 عصر

آمار بازدید سایت

0542734
امروز
دیروز
این هفته
هفته قبل
این ماه
ماه قبل
کل بازدید
85
455
2579
2579
8566
22706
542734

پیش بینی امروز
480


آی پی شما3.233.226.151

Qarqavolejoybar.ir

خرید و فروش قرقاول ـ تخم قرقاول و محصولات وابسته به قرقاول

تمامی حقوق این سایت متعلق به قرقاول جویبار می باشد

پشتیبانی و توسعه سایت: میثم ساجدی